Моята количка
Моят профил

1. Доставчикът посочва преди сключването на договора общата стойност на поръчката за всички съдържащи се в нея стоки. Стойността на пощенските и транспортните разходи, невключени в цената на стоките, се предоставя като информация на Потребителя при избиране на стоките за сключване на договора за покупко-продажба.
2.Цената за доставка на поръчки с куриерски фирми Спиди и Еконт, независимо от броя на поръчаните продукти и е за сметка на потребителя. -  www.speedy.bg
3. Доставки се извършват само на територията на България и само след потвърждение от страна на потребителя. Представител на електронния магазин www.aboutyourhair.eu се свързва по телефона с потребителя за потвърждение на поръчката и уточняване на деня и часа за доставка в работно време. 
4. Доставка до адрес се извършва с куриер  от понеделник до петък между 9.00 и 17 часа. Доставки не се извършват в събота и неделя и на официални празници.
5. Срокът за доставка е до 10 (десет) работни дни от датата на изпращане на доставката. „Бюти Иновейшън“ не носи отговорност за забавена пратка, причинена от куриерската фирма. В периода на мащабни кампании като “Black Friday” и “Easter Sale", е възможно да има забавяне в изпращането на поръчката до 20 работни дни от нейното постъпване.
5.1. Поръчки, направени след 16.00 ч. в работни дни, се обработват на следващия работен ден. Всички заявки от събота и неделя се обработват в понеделник.
6. Препоръчително е потребителя да провери дали съдържанието на пратката съответства на неговата поръчка, преди да заплати цената. Със заплащането на цената на поръчката и доставката и полагането на подписа от потребителя върху документите за доставка последният дава своето съгласие с вида и съдържанието на доставката.
7. Поръчката се получава единствено от лицето, направило поръчката
8. Ако стоката не бъде доставена поради различни причини при доставка на куриер, същият е задължен да посети обекта втори път в рамките на работния ден или на следващия работен ден. Повторното посещение се извършва след установен контакт по телефона между куриера и лицето, поръчител на стоката. Повторното посещение не се заплаща от клиентът.
9. В случай на направено предварително плащане, и отказ на Потребителя да получи поръчката в срок от 7 дни се възстановява стойността на продуктите по посочен от Ползвателя начин, като разходите по доставката и банкови разходи са за сметка на Потребителя.
10. При сгрешен или липсващ продукт такъв се изпраща на същия или следващия работен ден. Сгрешен продукт се заменя за сметка на „Бюти Иновейшън“ ООД. При сгрешен или липсващ продукт Потребителят не заплаща допълнително такса за доставка