Моята количка
Моят профил
about_zaglavna.jpg

About Your Hair

About Your Hair революционизира начина, по който мислим за продуктите за грижа за косата, използвайки технологиите в полза на красотата и здравето на косата. Концентриране върху нуждите на косата, професионално решение на диагностицирания проблем и продължаващ превантивен ефект, грижещ се за доброто състояние на скалпа и косъма - са в центъра на стратегията на марката.

шампоан.jpg

Стъпка 1

Диагностика на косата и дефиниране на проблема

шампоан (1).jpg

Стъпка 2

Професионално решение на проблема

step3.jpg

Стъпка 3

Превенция и продължаващ ефект

Експертите (зад сцената)

Изключително високото ниво на ефективност на всички формули в портфолиото на About Your Hair се дължи на професионалната експертиза, на многогодишните задълбочени проучвания на реалните нужди на клиентите. В разработката им на всеки етап участват екип световно доказани биохимици в колаборация професионални фризьори. Тестовете за ефективност са на няколко етапа - клинични, лабораторни изпитвания и фокус групи от реални клиенти.

the experts.jpg
za salona.jpg

За салони

Професионална грижа, подходяща за всеки тип салони за красота, независимо от локацията и размера. Къстамизирани продукти, лесни за употреба, много ниска инвестиция и висока резултатност, луксозен маркетинг и регулярни кампании, ежемесечни експертни обучения - идеалният избор за експертна грижа за косата във вашия салон за професионални терапии и домашни грижи