Моята количка
Моят профил
заглавна.jpg

About Your Hair революционизира начина, по който мислим за продуктите за грижа за косата, използвайки технологиите в полза на красотата и здравето на косата. Концентриране върху нуждите на косата, професионално решение на диагностицирания проблем и продължаващ превантивен ефект, грижещ се за доброто състояние на скалпа и косъма - са в центъра на стратегията на марката.
Високата ефективност като мисия. Продуктите на About Your Hair са разработени с професионална експертиза и необходимата за качествената работа на фризьорите висока ефективност. В разработката им на всеки етап участват експерт фризьори в колаборация с реални потребители, химици и дерматологични лаборатории, създавайки прецизни формули, които да удовлетворяват всички изисквания. В противовес на повечето продукти, обещаващи 100 разнопосочни ефекта за косата, концепцията на About Your Hair за всеки отделен продукт е да фокусира върху качественото изпълнение на конкретната задача и третиране на определена нужда на косата, следвайки безспорната логика: Диагностика и анализ на косата -Дефиниране на проблема- Решаване на този проблем ефективно, бързо и лесно. За постигането на тази максимална ефективност във всяка формула е включен комплекс от три до пет супер концентрирани и активни съставки, чието действие е в посока решение на конкретния проблем, осигурявайки натрупване, допълване или продължаващ във времето ефект.
Превенцията като мисия.
Като бранд, създаден от професионалисти, имаме за цел да създадем продукти, които да задоволят в най-висока степен на очакванията на клиентите (фризьори и крайни клиенти). На базата на години проучвания и статистики на бюти пазара, работа с хиляди клиенти, стотици професионални продукти анализирахме като един от основните проблеми в грижата за косата липсата на превенция до момента, когато е късно. Повечето съществуващи продукти за грижа на косата третират даден проблем едностранно, фокусирайки се основно върху това продуктите да имат мигновен ефект, но не и да работят превентивно. About Your Hair се фокусира върху постигането на перфектната композиция от съставки за постигане на максимален моментален ефект заедно с продължаващо във времето действие във вътрешните слоеве на косъма. Тази двукомпонентна стратегия Two-component action strategy е заложена при разработката на всеки продукт.
Иновациите като мисия. В основата на концепцията на Аbout Your Hair е не само селекцията на най-полезните съставки във формулата на продуктите, но и тяхното ефективно транспортиране до клетките, използвайки последните биохимични достижения в сферата на нанокапсулирането и anti-age. Заедно с научен екип био-химици и дерматолози интегрирахме Advanced Delivery System (ADS) Rovisome - иновативна система за нанокапсулиране и доставка на активните съставки във вътрешните слоеве на кожата. Иновацията се състой в технологичното капсулиране на активните вещества (витамини, протеини и др) в нанокапсула, която навлиза фокусирано в пъти по-голяма дълбочина в слоевете на клетките в сравнение с класическия начин на действие на продуктите за коса.
Липсата на ефект е най-големия проблем при козметичните продукти, дължаща се основно не на некачествените съставки, а на неефективната им „доставка“. Без значение колко иновативна е формулата или колко са полезни съставките, продуктите остават на повърхността на кожата - на най-външния рогов слой на кожата, което силно ограничава действието на продуктите, а след изплакването с вода биват отмивани. About Your Hair разреши този проблем с интегрирането си в концепцията на напълно нова за продуктите за коса технологична система за капсулиране, за да може да бъде формулата да бъде ефективно транспортирана до скалпа и зоната на корените на косата, където да разгърне пълния си обхват на дейност. Създадена за нуждите на дерматологията и бялата козметика, благодарение на интеграцията на тази иновация ефективността на продуктите на продуктите на About Your Hair се увеличава няколко пъти.
Съвършенството като мисия. Ефективните формули на About Your Hair откриват своя съвършен финал в изключително високата концентрация на активни съставки, даваща плътната копринено нежна и кремообразна консистенция на продуктите, в изтънчения аромат и оригиналните парфюмни композиции, вложени в продукта, създадени по емблематични парфюмни формули на La Vie Est Belle на Lancome и One Chance by Chаnel, придавайки чувствен финиш и луксозно усещане за женственост. Всички опаковки са изработени по поръчка и индивидуално гравирани в Италия и с грижа за околната среда.
Безопасността като мисия. Всички оригинални продукти на About Your Hair са напълно безопасни, преминали тестовете за козметична безопасност и сертифицирани за безопасност. Не съдържат SLS, SLES, парабени или изкуствени оцветители. Преминали са лабораторни тестовете за състаряване, клинични тестове за безопасност и изпитателни тестове за ефективност на терапиите.