Моята количка
Моят профил
заглавна  (2).jpg

Георги Русев е Celebrity Makeup Artist и Преподавател по грим в най-голямата академия за грим у нас. Работи с най-популярните лица у нас: Анелия, Александра Богданска, Алекс Сърчаджиева, Алисия, Венета Райкова, Галена, Дара, Емилия, Енджи Касабие, Зейнеб Маджурова, Ивайла Бакалова, Илиана Раева, Михаела Филева, Мария Силвестър, Николета Лозанова, Нели Рангелова, Цветелина Янева, Поли Генова, Папи Ханс, Силвена Роу, Соня Йончева и дори световноизвестният Пласидо Доминго. Работи е за редица реклами, списания, музикални видеоклипове и фотосесии, международни клиенти като HM, Lancome. Награден с отличието “Моден гримьор” на годината за България и втора награда в световен конкурс на Inglot в колаборация с Jennifer Lopez. Избран от авторитетно жури сред повече от 800 участници от цял свят.
-Какво е успеха за теб?
- Движение нагоре и нагоре. Аз не спирам да мечтая. Не спирам да си поставя нови и нови цели, които да изпълнява по пътя към големите мечти.
- Работиш с сферата на красотата и създаваш красота ежедневни? Това ли е най важното от всичко – перфектния външен вид?
-Човек трябва да е в синхрон между вътрешната красота и външната. Помагам на жените да подчертаят своите предимства , своята външна красота, защото всяка жена е красива. С един поглед разбирам как да подходя, за да може тази жена да заблести като звезда. И така карам да се чувствам всички мои клиентки, независимо дали са известни. Живеем в суетен свят, доминиран от визията, това което правя е да накарам една жена да се почувства комфортно със себе си, да повиша самочувствието и себеусещанието й за значимост, да я вдъхновя, че може да постигне всичко, което иска. Не е просто поставяне на гланц или руж, гримът за мен е мощен израз на себеизразяването, висша форма на сетивността, докосване до душата, мечтите, заключени във всеки един от нас.
-Суетен ли си?
В рамките на нормалното и изискванията на средата, и света на красотата, в който работя. Смятам, че всеки човек трябва да бъде донякъде суетен и да отделя време, внимание и грижа както за здравето си, поддръжката в добра кондиция, така и за външния си вид.
-Като спомена здраве-как избираш козметиката си за коса? Кои са важните неща при избора?
-Ръководя се на първо място от съветите на фризьора, който се грижи за моята коса, Той е професионалист и най добре би могъл да ми препоръча най-подходящото за мен, както аз препоръчвам на всеки клиент най добрия за него фон дъо тен, разбира се. При това изобилие от хиляди едни и същи продукти професионалната консултация е незаменима. Косата е много важна за мен, не само да изглежда добре сега но и да има дългосрочна превантивна грижа за нея, затова критериите са ми високи. About Your hair отговаря напълно на моите изисквания – моментна грижа за косата и скалпа и дългосрочна превенция, иновативност при доставката на полезните вещества до клетките за максимум ефект, безопасност, неагресивност - чета дребния шрифт и всички подробности, за да мога да вземем информирано решение.