Моята количка
Моят профил
заглавна  (1).jpg

Специализиран в GLAM стайлингите и работата за фотосесии, лидер на екип и преподавател в академия Inspire, Денис работи за бюти фотосесии, корици на сп.Ева, Грация, създава тенденциите в стайлингите. Сред клиентите му са Александра Богданска, Михаела Филева, Славена Вътева, Емилия и много др. известни личности. Преподава Глам визии, Техники на оцветяване и Мъжко подстригване в академия Inspire.
-Мисията ти като Ambassador?
-Да повишавам нивото си на работа непрекъснато, да мотивирам колегите си да търсят „съвършената коса“, винаги да мислят как може да бъде още по-здрава, красива и сияеща.  Да излизат постоянно от комфортната си зона, да се учат, себе развиват и обогатяват. Чрез работата си, в която не правя компромиси искам да вдъхновявам, колегите ми, да правят изкуство и да издигат професията ни на по-високо ниво, да вярват, че всичко е възможно с много труд и постоянство. Като колорист ежедневно се стремя към най-доброто в цветовете и ще продължавам да развивам личните си умения, както и на останалите. Като експерт в мъжките подстригвания за мен е от изключително значение мъжете да получават високо качествена услуга, обхващаща цялостно услугите в барбар света, представена по един съвременен бюти начин и пречупен през нашата призма за бизнес клас концепция и да отговаря на пълните изисквания на клиентите ни.
-Как се постига успех?
Успехът е постоянството. За мен успехът не е крайна цел, а усещане, което да изпитваш докато вървиш напред по пътя, който си избрал. Моите мечти са огромни, човек трябва да мечтае за големи неща, за да ги постигам аз имам конкретни цели, когато стигна до дадена цел и си казвам това е успех, благодаря и продължавам към следващата, те никога не свършват.