Моята количка
Моят профил
заглавна (28).jpg

Не просто поредните продукти за коса, а философия за следващо поколение професионална грижа за косата, фокусирана върху нуждите индивидуалните нужди и проблеми на всяка конкретна коса и скалп и тяхното експертно решение. Създадохме протоколи за грижа за косата в салона, изцяло базирани на философията ни за грижа и вдъхновени от професионалистите и техните нужди.
Всеки терапия в салона започва с точен анализ на състоянието на скалпа и косъма чрез компютърна диагностика с микрокамера. Въз основа на резултатите вашият експерт фризьор анализира състоянието на косата и препоръчва най-подходящата терапия, разработена от нашите водещи експерти.
Регенерираща и възстановяваща кератинова терапия за изтощена коса
Диагностика: Увредената коса е трудно разрешим проблем и почти всяка втора коса е увредена, заради множество фактори в околния свят, които й влияят като ултравиолетовите лъчи, прахта, фините прахови частици. Силно изтощената коса се характеризира с нарушена структура на косъма, заради скъсани кератинови нишки, протеинова загуба и витаминен дисбаланс. Увредена коса има още заплитащи се крайчета, безформена е,изтощена,суха, дехидратирана и/или деликатна, по-фина и тънка, счупваща се лесно и накъсваща се при разресване.
Активно действие на терапията с ампули за реконструкция – вижте тук https://aboutyourhair.eu/products
Мощен двуфазен кератинов комплекс за мощно възстановяване на увредената коса и възстановяване на нейната здравина, еластичност и цялост. Високоефективната формула, създадена от научен екип химици, биолози и с професионална експертиза от фризьори, комбинира биомиметични съставки от следващо поколение и технологични иновации за мощна регенерация на увредената коса. За да се постигне максимална професионална резултатност, терапията е нанокапсулирана, за да може да бъде ефективно транспортирана до вътрешните слоеве на кожата и клетките, до кортекса и космената кутикула, където полезните вещества се абсорбират пълноценно. Благодарение на тази иновативна система ефективността на продуктите на About Your Hair се увеличава няколко пъти.
Хидратираща терапия за суха коса
Диагностика: Дехидратация на косата, изразяваща се във видимо суха коса. Косата е съставена от 50% вода и губи ежедневно своята хидратация вследствие на агресивните външни влияния като УВ лъчи, климатици фините прахови частици, както и в резултат на неправилно и често третиране. Вследствие на това се дехидратира, губи своя блясък и цвят, става безжизнена. При допие е суха, начупена, с изсъхнали краища.
Активно действие на терапията с ампули за хидратация – вижте тук
https://aboutyourhair.eu/products
Екип фризьори и биолози създаде мощен филър за коса за интензивна хидратация, за връщане на изгубената влажност и "заключването" на водата в косъма. Интензивно овлажняване и мигновена хидратация на косъма благодарение на формулата от активни съставки, която осигурява видимо съживяване на косата. Усещането е за мека, хидратирана и гладка коса. Чрез иновативната система за нанокапсулиране, хидратиращ комплекс достига до най-дълбоките слоеве на косъма където моментално хидратира клетките и възвръща изгубената влажност. Хидратиращият концентрат има антикосиданти свойства и предпазва косъма от вредните влияние и забавя процеса на стареене. Улеснява разресването и разплитането, заглажа цъфналите краища. Мигновеният хидратиращ ефект на терапията се дължи на авторската формула с хипер овлажняващ комплекс HYDRA COMPLEX, комбиниращ с 4 хидра агента: Хиалурон, който действа като естествен хидратант, интензивно овлажнява и моментално увеличава нивото на водата в клетките, Aquaxyl - съставка на растителна основа, която не позволява на влагата в косъма да се изпарява като я задържа за по- дълго време. Третият компонент е Нyal hydra (+), ново поколение овлажняващ агент, съдържащ 5 вида хиалуронова киселина, превъзхождащ стандартното хидратация с коефициент х2 и осигуряващ невиждана досега овлажняваща ефикасност. Допълващ действието на терапията и другите хидра компоненти е Pantentol, който подпомага овлажняването на скалпа и способства за възстановяването на здравословна и балансирана микрофлора.
Интензивно подхранваща терапия за слаба, безжизнена коса
Диагностика: Цялостен нездрав вид и усещане за косата и скалпа, характеризиращ се с видимо суха, чупеща се коса, цъфтеж, нездрав или липса на нов растеж, симптоми, присъщи за некомфортен скалп, дразнене, сърбеж, лющене.
Активно действие на терапията с ампули за супер подхранване– вижте тук
https://aboutyourhair.eu/products
Концентрирана терапия за интензивно подхранване в дълбочина. Формулата съдържа супер мощен витаминозен коктейл от най-важните полезни вещества за цялостно подобрение и здрав вид на косата и скалпа: комплекс от витамини А,Е, В7, F, В3, протеини, естествени колагенови молекули, биотин, полезни хранителни вещества, пантентол, кофеин, Омега -киселини и др. Липозомно капсулирана в системата за доставяне на ROVISOME®, тази активна комбинация може да бъде ефективно транспортирана до скалпа и зоната на корените на косата. Допринася за подобряване на плътността на косата, ускоряване растежа на косата, до
Богатият витаминозен коктейл подхранва и стимулира клетките, тяхното нормално функциониране и растеж, в резултат на което се постига цялостен здрав и естествено красив вид на косата, а също така и на кожа и нокти, подобрява се вътрешната структура и плътността и еластичността на косъма, запазва се влагата в косъма и са жизненоважено за поддържането на балансиран, овлажнен и защитен скалп.Терапията оказва благотворно влияние върху косопада и подобрява кръвообращението в скалпа, което е от съществено значение за растежа на здрава коса, има силно антиоксидантно действие и забавя процесите на стареене.
В ампулата е включена втора нано капусла, съдържаща микрокапсулирана технология
NLT AdenoSphere 2.0 , която се нарича „молекула срещу стареенето“ и осигурява дълготраен здрав вид на кожата и косата, ре-уплътнител на дермата, подобряване на гладкостта, твърдостта и тонуса.
Интензивна терапия срещу косопад и стимулиране растежа на косъма
Диагностика: Разредяване и изтъняване на косата, силно намаляване на растежа и видимо нездрав растеж и намален обем. Умерено-интензивен косопад, характеризиращ се с прекомерно падане на коса, извън обичайната дневна загуба. (вижте още за проблемите по скалпа https://aboutyourhair.eu/products
Активно действие на терапията с ампули за косопад вижте тук https://aboutyourhair.eu/products
Интензивна терапия с напълно естествени растителни компоненти за борба с косопада и прекомерното падане и изтъняване на косата, укрепване на космените фоликули и активиране растежа на нова коса. Високоефективната формула, създадена от научен екип химици, биолози и с професионална експертиза от фризьори, комбинира активните съставки Procapil, Аminexil, витамини, протеини, растителен кофеин и молекулни пептиди. Професионалната селекция от компоненти овладява прекомерната загуба на коса при регулярна употреба и същевременно стимулира активния растеж на нова по-здрава и силна коса, укрепването на космените фоликули и подобряване плътността на косъма. За да се постигне максимална професионална резултатност, терапията е нанокапсулирана, за да може да бъде ефективно транспортирана до скалпа и зоната на корените на косата, където полезните вещества се абсорбират пълноценно. Благодарение на тази иновативна система ефективността на продуктите на About Your Hair се увеличава няколко пъти.
Терапия срещу пърхот с пребиотик
Диагностика:Симптоми, свързани с дисбаланс на скалпа - зачервявания, пърхот, дразнене, сърбеж, себореен дерматит, сигнализиращи за нарушено равновесие и нездравословна микрофлора на главата. Пърхотът е много чест проблем на скалпа и се причинява от микроорганизъм (гъбичка) на имеMalassezia globosa, който се храни с естествените липиди или масла, произвеждани от скалпа ви. (вижте още за проблемите по скалпа https://aboutyourhair.eu/products
Активно действие на терапията с ампули срещу пърхот вижте тук
https://aboutyourhair.eu/products
Професионална терапия за грижа за скалпа, фокусирана върху борбата с пърхота, премахване на бактерията-причинител и дългосрочно възстановяване на балансирана и здравословна микробиота на кожата на главата. Високоефективната формула, създадена от научен екип химици, биолози и с професионална експертиза от фризьори, комбинира активни съставки и бактериостатични агенти, които дълбоко почистват кожата на главата, унищожават гъбичката-причинител маlassezia globosa, облекчават зачервяванията и регулират производството на себум. Освен това имат превантивно действие спрямо повторната поява на пърхота благодарение на съдържащият се натурален пре-биотик за възстановяване на здравословната и балансирана микробиота, селективно подпомагаща развитието на полезните организми и контролираща „лошите“ микроорганизми, спира размножаването на микроорганизми и репродуцирането на бактериите, като така намаляват развитието на кожни инфекции и появата на кожни заболявания. За да се постигне максимална резултатност, формулата е нанокапсулирана чрез революционна технология, за да може да бъде ефективно транспортирана до скалпа и зоната на корените на косата, където да разгърне пълния си обхват на дейност.
Терапия за блясък
Диагностика: Лека степен на изтощеност и форма на дехидратация на косата, характеризиращи се с уморена, безцветна коса, без блясък и виталност.
Активно действие на терапията с ампули срещу блясък вижте тук
https://aboutyourhair.eu/products
Професионална терапия за възвръщане на блясъка и копринения гладък вид на косъма от корена до върха. Експертната селекция от активни съставки във формулата, ефективно комбинирани в Smooth Complex, обвиват косъма като защитен филм за устойчива и здрава субстанция като подсилват, заглаждат и затварят кутикуларни люспи на косъма без да възпрепятстват навлизането на полезните вещества. Подходящ за боядисани, обезцветени коси. Подобрява разплитането и разресването на косата, правейки косата копринено загладена, блестяща лесно управляема.
Терапия за обем
Диагностика: Фина, прилепнала към скалпа коса, без обем и видима плътност
Активно действие на терапията с ампули срещу блясък вижте тук
https://aboutyourhair.eu/products
Концентриран бустер-терапия за подсилване на косата, придаване на естествен обем без утежняване и попълване плътността на косъма. Формулата, разработена от научен екип от химици, биолози и с професионална фризьорска експертиза, е специално проектирана за тънка коса, без видим обем, лишена от задържане и жизненост. Леката и ефективна формула, обогатена с полимерен комплекс, попълва и придава визуална плътност на косата, повдига и подобрява обема без утежняване, стимулирайки естествената трансформация на косата и придаване на копринена мекота.