Моята количка
Моят профил
заглавна (29).jpg

Комбинирай грижа за косата с професионалната ни препоръка за максимално добър резултат след посещението в салона.
Balance & purifing Home Routine
Домашна рутина за чувствителен скалп и превантивна грижа за косата и скалпа:
Стъпка 1 Измиване на косата и скалпа с деликатен шампоан La Beauté https://aboutyourhair.eu/products , с който се грижим превантивно за възстановяването баланса на естествената микрофлора на скалпа и косъма, предотвратявайки появата на болестни състояния и проблеми по скалпа и косата. La Beauté е създаден с толкова деликатна и щадяща безсулфатна формула, сравнима с неагресивността на продуктите за бебешка кожа. Шампоанът нежно почиства замърсяванията, изпотяванията, себума, а селекцията от non-agressive съставки го правят подходящ за всички типове коси и скалпове, дори раздразнени и чувствителни, с подчертано копринено усещане.
Стъпка 2 Дълбоко почистване на скалпа с релаксиращ и успокояващ Ексфолиант за скалп със солни кристали https://aboutyourhair.eu/products за ескфолиращ ефект, премахване на дискомфорта и зачервяванията, балансиране нивата на себум и здравословната микробиoта. Ексфолиантът почиства, релаксира и детоксикира скалпа със съдържащото се етерично масло от мента. Плътната и кремообразна текстура се нанася и масажира с кръгови успокояващи движения до получаването на пяна, която освобождава задръстените пори на кожата на главата и скалпа получава възможност да диша. Вижте повече за ексфолирането на склапа тук:
Стъпка 3 Нанасяме терапия-маска https://aboutyourhair.eu/products силно подхранваща маска-терапия за изтощена коса, която възстановява, овлажнява и дава копринена гладкост на косъма.Ултра концентрираната маска укрепва и регенерира косъма, възстановява загубения липиден слой и полира косъма с гладки копринено нежни кичури.
Стъпка 4- Запечатваме косъма с деликатния и копринено нежен балсам https://aboutyourhair.eu/products с плътна кремообразна текстура за здрава и жизнена коса. Във фокуса на професионалната формула, създадена от фризьори, е микроподхранването в дълбочина на всеки косъм, благодарение на високото съдържание на ценни масла, витамини и минерали, които подсилват белтъчните структури на косъма, подобряват еластичността и съживяват косата.
Стъпка 5 На суха коса поставяме няколко капки разкошен ритуал за подхранване и запечатване на косъма с нежното Араганово олио. С подхранващо и предпазващо косъма действие, благодарение на бленда си от ценни масла, който проникват в дълбочина и доставят полезни вещества, подобряват текстурата на косата и я прави сатенено мека на допир без утежнение и мазни следи. Предпазва от накъсване и свежда до минимум стърчащите краища
https://aboutyourhair.eu/products
Ключови думи: Balance & Revival sclap